Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
3/29/2010
Good afternoon all


Sebelum wat keje kene la naikkan mood keje tu dgn menatap email2 ku.Tuk pengetahuan korg impian aku adalah nk pakai kete BMW 5series...Berangan jelah di hari senin ni, duk berangan tu tibe2 dapat email gmbar kete BMW yang cantik lagi mabeles...kalo aku pakai kete ni sure balik kg,sejam je dh smpai BP (short form for Batu Pahat--> my hometown la)..xpun 1/2 jam je dh smapi (tp saman mesti berlambak)..hahaha





Berangan xsalah kan???asal berpada2..

P/S: Dah2, g keje...bos nmpak kang dia ingat korg ni Mat Jenin plak. Bos pn pkai Waja je, korg berangan nak pakai BMW.. (",)


4 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

huiihhhh:P

bos tak nampak

wekkk

hhahaa

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hahaha...berangan la tu nk pkai gak kan???hehehe

CRAZYBEAUTIFUL88 said... Reply To This Comment

akak suka lagi ferrari

be@r-d0t said... Reply To This Comment

crazybeautiful88: BMW pun aida xmampu beli kak, ape tah lg nk berangan nk beli ferrari...

kalo la jodoh kawin ngan datuk paduka cam Umie Aida tu leh la kot berangan nk beli Ferrari...(kuda ku lari gagah berani) hehehe

Post a Comment

bear for me