Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
3/24/2010
Kecian kat Abg Nara sebb kekasih jati, eh kekasih hati dia dh ade yg empunya...ptg2 ni otak dh kat umah

Kalo korg nak, bacelah kat murai Farid, Lisa Seronok Bercinta tapi.....

Source pic: murai.com.my


Abg Nara kalo tgk mesti nangis la. Tp Abg Nara bile agi nak berlakon plak??? Rupa ade tu..lebih kurg ensem ngan Farid Kamil je kot...Hahahah...

Bergossip plak di petang2 hari ni, tp aku xrasa Abg Nara nak singgah pekena cekodok pisang and teh O suam kat blog aku ni tuk tgk entri aku ni...

P/S: Kalo singgah tu mai la drop your comment kt blog sy yg busuk bacin ni. Abg nara jgn nangis ya...Sy peminat Farid Kamil, tp xseminat cam abg minat kak Lisa..

2 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

sayep peminat lisa

bukan peminat farid kamil

hahha

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hahhaa
actually aida minat dua2...Lisa tu minat sbb suke dia sopan santun, xdelah nk terdedah sgt pkai cam artis2 len tu...

Post a Comment

bear for me