Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
3/06/2010
Nak share ngan korg gambar design bilik tido yg amat lah cantik2 yg pernah aku idamkan mase kecik2 dulu..huhuhu...nanti nak buat tuk future children nyer bilik cam ni lah...hehehe

tp nak yg mane ek???? bg idea ckit


ni xnak la ade ba alif ba ya.....hahaha

ni tuk my 1st baby

ni cam skema je...aku confirm kalo wat cam ni anak aku jd skema gile...pakai spec beso..haha

"no girls allowed"

"mbokkkkk"(betol ke ek bunyi lembu cam tu??)

coolllllllllllllll

glory2 Man U

soft sgt...xbest lah

ni tuk anak2 yg gedik2 ckit...haha

fresh

no komen

4 Sayang Bear:

Melissa Mjb said... Reply To This Comment

pergh. mne ko dpt gambar2 ni sume? so cool. kalo aku xwat bilik utk anak. tp aku wat utk bilik aku sendiri. hehe

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hahaha...tau xpe..aku dpt dr email org overseas anto...aku saje je join ade 1 group ni.dia akan send aku email2 yg best especially pic cun2...cantik kan..aku pun cam nak wat tuk bilik aku tp modal xckup lah...hahaha

Melissa Mjb said... Reply To This Comment

hehe, xpe. ko wat la ckit2 dulu. kalo nk wat sekaligus kene menang peraduan deko, deko, deko lah. hahaha

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hahaha...tulah, dh xde plak peraduan tu kan..kalo x, leh dia suh wat bilik tido aku cam ni...mesti best je tido...xnak kuar bilik lah kalo de bilik cam kat atas ni

Post a Comment

bear for me