Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
11/09/2010
Salam sume.....

Last weekend me go to Bali for company trip holiday...this 2nd trip adalah gabungan 4 buah negara Malaysia, Singapore, Thailand & Indonesia..dulu ade gak my 1st trip adalah pergi naik Star Cruise...sebab g trip la me buat blog ok... :)

We stayed at Club Med Bali...View dia memang cantik but we not going anywhere..Just duduk dalam tu do some activities...

Bertolak dari Malaysia hari Jumaat pagi...nasib la diri ni kene bendera merah, so xperlu nak wiso pasal kiblat & tempat solat kat sana...tu pun nak cite ker??? opssss...ok

Muka bangun pagi memang macam ni...so abaikan tudung yg terkelepit2 tu...rasa sangat2 selekeh je ni..huhuhu

Sebelom check in haruslah amik gambar..amik gambar di mana2 saja ya...my bos looks more excited than others..hehehe..thanks to her yang organized this trip

Inilah bilik yg dihias cantik & wangi dengan bau bunga2an...rasa xnak kuar bilik kot...tapi pewot minta di isi..lapo sangat sebab pagi xbreakfast..sume salah dia yang telah menghantar me lambat ke airport..haishhh..but thanks hubby sebab hantar sampai ke check in kaunter...kalo boleh dia nak anto smpai pintu kapal terbang kot...

Lepas check-in & kemas2 barang sume, perut pun dah minta kena isi...so jom MAKANNNNN....

Makan tu memang la perlu.. but we all makan macam sok tak de makanan...but not many choices for muslim, like everything have pork..aiyarkkkk...seksanya. Me makan telur, sayur, roti,sup2 sayur...dah macam vegetarian dah aku ni...nak amik daging ayam pun was2 so bek xyah amik.. even 3hari je kat sana tapi rasa dah windu giler dengan Malaysia sebab xdapat makan pedas2...next trip have to bring cili padi sendiri masuk dalam beg...i'm the type of person yang tak boleh tak de pedas dalam makanan...




0 Sayang Bear:

Post a Comment

bear for me