Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
1/07/2011
Salam damai sume sahabat2 yg cute2, encem2, cantik2, comel2, and ape2 la yang korang suke...

Baru nak wat 1st entry dalam tahun 2011 ni tibe2 dah panas hati...wahhhh...panas ati pesal plak kan...sebab ade gambar blog ku orang amik letak kat fb die..SEBIJI OK....even aku xletak watermark kat tiap2 gambar aku tapi aku tau tu gambar aku amik from magazine...biadap betol ini olang...

Memang lah sebab tak de watermark so aku xleh nak saman orang tu kata tu gambar aku tapi die macam mempermainkan kan gambar tu...silap aku gak sebenarnya bengong g letak gambar cam tu sape suruh kan. Gambar ni aku amik sendiri guna henfon free yang ofis aku kasi...sebab tu aku kata tu gambar aku yang punya...hahahaha....budus...

Mesti korang nak tau gambar pebende la aku kecoh kan sangat ni kan..korang g tengok gambar tu kat entry aku yang ini *** Panjangkan Usia Lelaki actually aku malu nak tulis perkataan depan tu... -.- wtf ko gak gatal g wat entry tu sape suruh...ok aku lempang diri sendiri kerana kebodohan itu..ampunnnnn


Ni pulak gambar yang mamat tu ciplak letak kat FB die...actually nak terima kasih kat dia sebab datang jenguk blog aku dan menaikkan traffik aku yang dah berkuap dan berkulat tu...baru je kemas dan buang2 habuk kelmarin...hahahah


Tapi lepas ni nak create 1 watermark yg cute2 la kat gambar...takot nanti ade org amik gambar aku g mandrem plak <-- budget ko Hanis Zalikha ade orang nak mandrem?? ok -_-

Have a nice weekende guys ^_^

4 Sayang Bear:

anon said... Reply To This Comment

kamu pun amik pic tu dtr mag tanpa credit kan?...its karma babe....

Anonymous said... Reply To This Comment

Spot on with this write-up, I honestly believe
that this website needs a lot more attention. I'll probably be back again to see more, thanks for the advice!
Also see my web site > work At Home

Anonymous said... Reply To This Comment

My spouse and I stumbled over here coming from a different web address and thought I should
check things out. I like what I see so now i am following you.
Look forward to finding out about your web page for
a second time.
My blog : how to make apps

Anonymous said... Reply To This Comment

Hey there! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
There's a lot of people that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers
Also visit my page : erinmore

Post a Comment

bear for me