Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
2/28/2011

Assalamualaikum sume......

Saya windu nak update blog saya, tapi atas faktor2 tertentu maka nafsu nak update blog tu tergendala...banyaknya benda nak di citekan kat sini...tapi kita cite 1 per 1 ya...

Ahad - 27/2/11 semalam, bedot,wana, roza & diba pergi Kuantan untuk menghadirkan (perkataan skema nk mati) diri ke majlis kawen rakan kami...this is our 1st time pergi jalan jauh....kami sangat seronok even badan letih and penat sangat2...

Sambil berjalan sambil la bergambar sampai bateri kamera habis...hahaha...

Rupa2 nya kak Jaja orang kuantan.....maka dengan pantas & segera terus tanya kat dia kat mane nak melantak sata & kepok lekor yang sedap...

Thanks to Kak Jaja...jasa mu sangat di hargai :))

Ohhh nak tengok gambar2 kami menggedik...tunggu next entry eh...pic tak sempat edit lagi la.. :D

See u guys again...

2 Sayang Bear:

JaJa'Z said... Reply To This Comment

heheheh..amacam? berapa kilo bedak keropok and satar? jumpake gerai yg akak cadang kan tu..lain kali dtg..bagitau yek..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@JaJa'Z

xde la berkilo2...sikit je beli...kete kecik nti xmuat plak beli banyak2...hahaha

we all pergi kedai mok na..sedap2 kak kuih2 kat ctu...tp becos of ktorg sume dh kenyang, mkn sikit je kat ctu...
makan n beli bw balik je byk...kedai poksu terlepas so xsinggah pun..

pape pun thanks eh kak...insyaallah kalo g sana lg roger akak awal2...hehehe

Post a Comment

bear for me