Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
1/29/2010
Assalamualaikum & selamat sejahtera sume....^_^

wah...lama xupdate blog aku yg ntah ape2 nie....hahaha
sbnrnya xreti sgt pn nk buat blog...pape pn aku nk share yg hari ni aku nk balik kg ku yg trcinta iaitu Batu Pahat...yayyyyyyyyyyyyyyyyyy

smlm 1st time beli contact lens...kerana dh lama sgt mata ku ni kubiarkan rabun,akhirnya dgn berani beli contact lens..tp yg jernih nyer je..nak pkai colour takot xserasi membazir la plak. huhuhu

Next week,akan diadakn 1 reunion xformal tuk dak2 kelas OPEMS BMBO5D kat superbowl Times Square..sgt xsabar nak jumpe kawan2 lama & men bowling ramai2...nanti akan ku upload gambar2 ku di sini tuk tatapan org yg nak tengok la kan...hahaha

Samapai sini saja. Jumpe lg next post k..wasalam

0 Sayang Bear:

Post a Comment

bear for me