Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
2/22/2010
Assalamualaikum & salam sejahtera sume...lama sgt dh xupdate blog yg sengal ni...hahaha

saje je nk share xtvt yg dilakukan selama xmengupdate blog ni....

1stly nk share kunjungan ku ke Tmn Pertanian Shah Alam ( bukit Cerakah) dgn housemate ku...masuk umah salji yg xbrp nak saljinya....xbest cam dulu sbb cousin aku kata ni contractor baru..dorg cam xpndai nk buat salji..ngok ngek. mesti korg pelik cam ne cousin aku tau kan???ke xnk tau....tp nk bgtau gak. Cousin ku tu keje kat ctu..hehehe..so masuk adalah free. Kalo nk masuk free leh la contact sy ya...tp kene banje makn aiskrim je..hehehe



ni lah housemate2 ku...aku yg tukang amik gmbr tu ya...so behind the scene..hehehe..lepas bersalji kami ber'spa' plak kat fish spa...Pak cik tu pun bg kami spa kaki free....sonoknya...org len kene byr ya




cube teka kaki ku yg mane???clue: kaki bunting padi...hahaha..kalo xtau xpyah la nk teka..buang mase je.






ni plak gmbar mase bos banje makan kat Hotel Concorde...memg makan besar...^_^

alamak dh nk balik la..sok2 post bnde len plak...huhuhu

Jumpe agi...

0 Sayang Bear:

Post a Comment

bear for me