Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
3/12/2010
Salam pagi Jumaat sume....


Aku sakit hati btol la bile dengo kat kg dah meriah tuk persiapan wedding akak aku... Aku dh apply cuti awal tp di reject sbb bos aku g shanghai....eeee....sakit hati tol.

Dgn xmalunya aku mengaku malam td aku nangis sbb kene marah ngan Pakcik Lan. Dah la aku sedih sbb hilg akak lg sorg,huhuhu...dia tambah lg sedih aku dgn marah2 n buat aku rasa bersalah sbb xtolong akak aku wt preparation tuk wedding dia. Bukan niat aku xnak balik ok, tp dh bos aku xkasi cuti. Ish menyampah btol la, mlm td kol akak aku dia dh nak pakai inai... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aku baru berangan hari tu nak pkai kan inai tuk dia n nak berinai skali ngan dia ( mcm aku plak nk kawin berinai sama2 kan?) hikhikhik... (",) ah, tu sume xpenting. Skrg ni aku ngah sakit hati n sedih sbb xdpt balik kg awal, sok pg pun aku balik ngan housemate aku sume. Mau smpai kg tgahari. Mesti kene 'nganjing' ngan makcik2 aku n org kg sbb balik lmbat..tadah je lah tinga ya ude (nama kat kg aku)

Tu dah satu hal, kat ofis plak macam2 la plak hal nak kne settle sbb aku cuti next week smpai hari selasa..Tu yg aku trubat ckit kesedihan..hehehe

Pape pun nanti next week aku upload gmbr2 akak aku kawin. Doakan la sume berjalan dgn lancar ya. Aminnn.....

Wasalam...

0 Sayang Bear:

Post a Comment

bear for me