Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
3/17/2010
Salam sume....

Wah, ri ni aku baru masuk kije...rasa malas sungguh nk keje, sbb dh 4 hari cuti. Cuti sbb akak aku kawin, bkn aku yg kawin ok. Sume org slah anggap. Kalo aku kawin mau aku cuti sebulan.Hahahaha ( confirm di bentikan keje)

Sungguh busy since sabtu until la semalam. Biasa la kan kalo wat keje kawin, seminggu pun xhabis kemas la. Paling kecian mak aku la yg betungkus lumus sediakan n kemas evrything kat umah tu. Ayah aku dh bertongkat (sbb jatuh toilet last year) so xdpt la nk menolong mak aku sgt...Cian mak..Aku plak cuti smpai semalam je. Nasib angah (akak aku yg kawin tu) n laki dia ade g kat umah tolong2 mak aku...

Seyes, aku pun kene tempias kepenatan sbb during wedding tu sume org cari aku n along tuk cari barang2 trsembunyi kat dalam umah aku. Nak tanya mak n ayah aku confirm la xde maknanya sbb dorg dh cbuk duk kat depan pintu tuk "salam kaut" hahaha....

Dengan kepanasan yg agak melampau n pakain aku yg agak tebal buat aku kepanasan, dgn muka berminyak...ohhh nooooo...gmbr ntah macam ne la. Nasib bf aku n kwn dia ayep hip hip horayy yg amik gmbr. So aku nk suh dorg edit gmbr aku cecantik dulu sblm ku upload dlm blog ni tuk tatapan korg ya....


So kalo nk tgk picture wedding akak aku, tunggu gmbr aku siap edit ya. Cam aku plak yg kawin nk edit gmbr aku...wawawa


Lay@nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn................(",)

2 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

salam ziarah :)

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hai wanie...thanks 4 drop by to my blog yg xbape nk ado ni...hehhee

Post a Comment

bear for me