Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/12/2010
Salam isnin sume...

Baru berangan sign up for twitter last Friday.
Bagi yg dah ade twitter tu meh la ajo saya budak baru belajor ber'twitter'. Xpaham gila nak main bende alah ni macam mane.. Ade retweet la, tweet la...Ingat tweety bird ke ape...!!!


Kalo rasa nak add aida meh la sesama kite ber'twitter' plak..hehehe

Kecian kan xde kawan pun lagi...Hahaha


7 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

aku register twitter ni aritu sebab nuffnang punye project alpha tu.

kalau idok, tak ler aku register pun anyway aku dah follow kamu :)

be@r-d0t said... Reply To This Comment

oh yeke..nuggnang nyer project alpha kene ade twitter account ke beb??

be@r-d0t said... Reply To This Comment

ape aku ni taip nuffnang jadi nunggnang...hahaha

Miss Mirror a.k.a Sam said... Reply To This Comment

terliur betul la dgn sambal belacan mangga yg u buat tu Be@ar-dot..(sorry off topik plak).. apa? twitter? ha'a... Makcik Mirror pun confuse psl twitter ni.

Ena said... Reply To This Comment

salam ukhuwah..

sy dah follow kembali ye.. :)

NeenaAnuar said... Reply To This Comment

hi dear!

Thanks coz sudi follow my blog yeah.. and I've linked yours too.. ;)

I till now tak pandai nak ber'twitter'... hehehe...

be@r-d0t said... Reply To This Comment

cik mirror ~ hahaha...sambal belacan biasa je kak..
tulah konpius kan twitter ni, ingat aida sorg je xreti guna, upanya ramai xreti

kak ena: thanks ya

kak neena ~ np lah..blog akak best tu aida follow..hehehe
aida pun xreti gak ni nk guna twitter..men redah aje...

Post a Comment

bear for me