Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/09/2010
Alamak...kalo korg perasan la title post sy sebelum ni ----> http://aidabeardot.blogspot.com/2010/04/mari-lah-jelajah-blog-saya-ben-azhari.html

Post punya baik rupanya aku salah eja nama En Ben la... xtau la otak mereng ni dah mereng ke mana sampai eja nama org pun salah..huhuhu

Dengan itu sy dengan rendah hati dan dengan malunya ingin minta maaf sesangat dengan Ben Ashaari...Ok saya akan cube perbaiki mata & otak saya ni next time. Sorry sesangat ya En Ben Ashaari. Rasa yang amat malu dengan Ben Ashaari..

Oleh kerana silap saya sendiri maka saya telah menaip nama Ben Ashaari 100x sebelum saya menaip post ni.

Tolong la maafkan saya Ben Ashaari :(

Maafkan saya
maafkan saya
(nyanyi dalam versi pendekar bujang lapok)

7 Sayang Bear:

BEN ASHAARI said... Reply To This Comment

HAHAHAHA..tak pe la ..tak kisah ..nama salah je ..bukan orang yang salah ... ehhee....

be@r-d0t said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Nur Adawiyah said... Reply To This Comment

eleh ingtkn apa :) salah eja nama rupanya.

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

hikhikhik ;)

ala xpela tu encik ben tu pun dah kata xpe

hikhikhik

be@r-d0t said... Reply To This Comment

adawiya: hahaha..tulah cam ne leh taip ben azhari..nak kata nama hubby..lain benor...

wanie:tulah..nasib en ben xmarah...hahaha

Cik Yang said... Reply To This Comment

Salam!! tak apa tuan diri maafkan.

be@r-d0t said... Reply To This Comment

cik yang: hehehe..nasib lah xmarah..sesetengah xsuke nama dia salah sebut

Post a Comment

bear for me