Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/13/2010

Cute x arrow aku wat tu...????hahaha

Sori Abg ben gambar terpotong kepala plak...

Teruja gile bile tengok Abg Ben terjah aku...Hahaha..memg 1st impression nama tu cam laki2 je kan...sbb nama aku BE@R-DOT....

Thanks kat Abg Ben sbb bagi aku idea napa aku letak blog aku nama tu...Sebelum ni memg nk story mori kenapa nk letak nama aku tu..Ingat xde org kesah,so malas la nk explain.Upanya ade gak org pelik dgn nama tu...

Skrg xsompat nk story mori sbb panjang la plak kang aku berleter....

Kerana sgt teruja dgn penerjahan Abg Ben, maka aku nk g cari makan dulu...lapoooo..

Dh kata nama BEAR kan, confirm la kuat makan. (",) wawawa

9 Sayang Bear:

zirconia said... Reply To This Comment

tahniah dah kena terjah..hehe

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

nazz tak diterjah2 pon..huhuhu..betuah tul be@r-dot..

->ye..ye sila lah tag diri sendiri..nanti nak bce gak citenye cm ner..

be@r-d0t said... Reply To This Comment

zirconia: tulah..even xjadi top new blogger abg ben, kene terjah pun jadi lah..hehehe

nazz: xlama lagi kene terjah la tu..abg ben busy kot..aida pun baru je kene terjah hari ni..sabo ya

dania said... Reply To This Comment

tahniah.. =))

sitekateki | dD said... Reply To This Comment

ualls kena la support dD...so leh la dD jadi top jugak...hehehehe...

syuhaida abul said... Reply To This Comment

hai bear d0t..keke..c0mei nye name...thanx ye p0ll0w...kengge da p0ll0w cik bear d0t balik dah...keke..eh btw awat xde sh0utb0x...kal0 ade sng sket nak tggal jejak...he2..

be@r-d0t said... Reply To This Comment

dania: tq

dd: dh support lama kot...dd je xpasan..hehehe
xpe kami doakan DD makin ngetop dari skrg dan selamanya..

cik kengge: thanks for the name...
alah..ritu ade letak..pastu dia sewel, so aida plak jadi gila..nanti ade mase aida letak la ya..leh lah jejak menjejaki..hehehe

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

sure traffic ko mencanak2

tak yah mintak aku ajo lepas ni

tapi

jangan lupa aku ekk

hahhha

be@r-d0t said... Reply To This Comment

wanie: xde nya nk mencanak2 sbb aku xupdate post pun..busy lah..balik umah je duk melepak tengok tv then tido...

aku mesti xlupa cikgu cekgi aku ni..hehehe

Post a Comment

bear for me