Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/13/2010
Segamat??? Ape tu?? Bende alah ape tu??? Kalo korang xtau Segamat tu ape korang g lah google...

Pagi2 tengok notification FB aku penuh dengan photo comment.. Gambar apekah yang menjadi topik menarik ni...Asyik termiss je tau.. Komen dah panjang berjela baru nak mencelah..

Akibat dari aku tak de lappy... ade pun komputer tahun Jepun dulu ..dah di upgrade Kak Long aku tuk wat keje sekolah dia kat Johor.. akak aku cikgu kemas

So any update hanya di ketahui melalui henfon...

Jeng...jeng...jeng...gambar ape yang menarik sangat tu??? Lihatlah dunia...

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Ok, tau dah tak menarik sebab bukan gambar model calendar, or gambar artis terlampau, atau pun gambar 18sx...tol tak??? tau dah korang ni..

Actually gambar ni menggamit kenangan aku masa belajor kat Segamat dulu. gambar kedai burger ni kat depan BILLION Segamat tempat port dak2 UiTm selalu lepak..

Macam biasa la, sementara tunggu bas sekolah yang leh masuk muzium tu sampai, beratur ramai2 order burger... cam nk beli burger plak balik keje ni

Korang mesti tak caya kan kalo aku cakap burger ayam/daging special RM2 je mase aku blajo kat situ tahun 2004-2006... sekarang dah tahun 2010 tak kan harga nak sama gak..

Pakcik Burger tu pun nk untung gak dengan harga barang sekarang sume dah naik. tapi still reasonable price kot tuk ayam/daging special RM2.50...kat shah alam ni paling murah pun RM2.80 lah.

Wuaaaa...kengkawan kalo korang membaca blog aku ni la ya bila kita nak g serang segamat...???? maksud aku bukan serang berperang ya...serang = lepak2 kat segamat tuk menggamit kenangan indah kita kat situ..hahaha..

Indah ke??? tettttt.....

Pape pun.. i misssssss u lah Segamat

7 Sayang Bear:

Hizami Rahim said... Reply To This Comment

ahha.
oh.
glamor ek burger segamat tu?
;)

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Hizami Rahim

sape dtg segamat xpekena burger segamat memang la rugi..tp kalo dak2 UiTM segamat...sume tau...

xcaya tanya hanis zalikha..kalo dia xtau so no komen..hahaha

Rahim Hashim said... Reply To This Comment

satu trivia untuk anda, kedai mamak al kader dkt dgn rumah aku masih menjual burger dgn harga RM 2.00. jangan jeles. hehe

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Rahim Hashim

hahaha..eeee...mamak???leh masuk anak tekak ke???

mIdI & sUe said... Reply To This Comment

segamat ad bilion ye?
xtw lak sue..
hehe
*xpna g segamat pn sbenrnye =)

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

segamat adalah rumah atok kite

weeeeee

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

oh yeke..kalo balik sgmat mehla sggah umah aida di batu pahat..hehehe

Post a Comment

bear for me