Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/12/2010
AMARAN KERA KERAS ===>Ni bukan entry mengenai golongan auwww ok...

Melihatkan Cik Wanie menge'post' mengenai kucing dia kemek yang baru di amik dari umah Kak Red membuatkan aku rasa jeles sesangat2 and teruja yang amat... Walhal kucing tu orang punya la wei..Huhuhuhu kekonon sedih la

Aku tengok dengan rasa keciwa..Tapi sekarang Kak Red ade 4 kitten nak di bagi pada orang... Sangat cumil ok... So kalo rasa berminat pergi lah jelajah blog kak Red.. 1st come 1st serve... eh serve apenya.. 1st dapat lah..ade 4 ekor je...aku dah cop sekor dalam mimpi

Aku dah dapat dah nombor tepon owner tinggal nak tepon je.. Tapi tak menyempat nak kol sebab aku busy padahal nk save credit..wtf Rasanya petang ni kol la kot akak tu deal cam ne kan.. Nak bela ni kene senyap2 kang hubby aku tau mati lah..mestilah dia suh aku kasi orang len plak anak kucing tu...

Cakap pasal kucing ni..aku ade jumpe set gambar ratu cantik kucing bukan ratu cantik mak nyah ok tuk tatapan korang.... seyes cumillllll...Rasa nak picit2 je muka dia..

Mieowwwwwwwww!!!!!




Demok kan yang bawah sekali tu...tulah ko apsal demok sangat kan dah kene duk bawah sekali...hahaha

Kalo sesapa ade bela kucing tu meh la share2 picture ngan aida ya...

10 Sayang Bear:

Rahim Hashim said... Reply To This Comment

siot betul la..bagi aku geram je tgk gambar ni.

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

wahahahh comelll

ha pegi amik kitten tu dah besar sikit mesti comel gebu

msue said... Reply To This Comment

xske kucin..
t de ske ngeleset2 kat kaki mx mkn..
pstu t ggt2 jari,tgn.kaki
habis kne ckr..hu2
pastu ske m'buang merata2..
(kucin adik la)
hu2

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Rahim Hashim

geram je xpe...jgn jadi cam orang myanmar geram dia wat makan kucing tu..huhuuh

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

wanie...aku xleh nk amik anak kucing tu sbb dis week ade hal..dia kata kene amik dis week gak..huhuhu

melepasssss

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@msue

hahaha..sue ni sama la dgn bf aida..xsuke kucing..kucing tu kan binatang manja...

MR Bang Miji said... Reply To This Comment

cesss...comey giler kucheng2x tuh..haha

luvly mya said... Reply To This Comment

grr..comel2..haha..geram tengok kucing comel2 ;P

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@MR Bang Miji

cumil kan??? cam aida x???hehehe

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@luvly mya

cumil kan cam nk cubit2 je pipi dia..hehehe

Post a Comment

bear for me