Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/18/2010
Selamat pagi Selasa semua...

Wah semalam cuti kerana terkejut dengan keputusan penuh 'pinangan' tu..hehehe

Ramai betol nak tau sape yang meminang saya...Nak tau sape yang pinang saya kannn???? kannn???

v

v

v

v

v

v

v

click tuk tumbesaran mata yang sempurna

v

v

v

v

v


inilah dia cik Fara Melissa yang telah meminang saya...ensem tak orangnya??? opsss, cumil tak orangnya???ade yang berkenan??? saya leh la jadi orang tengah nya ya..hahaha... gurau je mell

Aku sebenarnya kene pinang tuk jadi player jemputan team cik Mell ni iaitu team AAM yang di geruni kat klang..cam bagus je ko kan aida siap kene jadi player jemputan... Mesti korang ingat aku memang kene pinang ngan lelaki kacak... Sori membuatkan korang tertanya2 orangnya..

Erm, nak tengok lagi gambar2 yang menarik and laporan penuh tu meh la ke BELOG BUATAN MELISSA... Kat situ ade laporan penuh nya...

Lagi gambar...

v

v

v
kapten kene interview ni...wahhh..hebat kan team kami ni..siap kene interview lagi gitu


Inilah resultnya..dengan muka yang terserlah hitam tampok manis gi tu kan...hehehe

pape pn..best gila dapat join team AAM .. bukan yang tarik keta tu ya

10 Sayang Bear:

Melissa Mjb said... Reply To This Comment

beb, xleh blah entry ko ni. pastu pic close-up kite tu muke aku mmg da hangus tahap gaban dan berjerawat besar. kurang hensem tp masih lg kacak bergaya. HAHA. anyways, thanks for being a part of our team on that day. we're really appreciate your effort dlm m'perjuangkan AAM dlm arena sukan berprestij ni. (aku gilossss). sekian, terima kasih.

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

menang tempat ke berapa ni beb

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Melissa Mjb

hahaha...muka ensem kene la close up babe...

no problem la..aku memang suke sukan2 ni..support member2..best dapat kenal kawn2 baru n team AAM..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

menang tempat ke 7 dari 35 team..hebat x kami???hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

ensem nye...
=.=

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

senja...lg ensem dari ko ya x???

ko lah pulak pinang aku..hahhaa

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

oo pinangan ini rupanya...tipah tertipu..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Nazz@Purple

hahaha..sabo jelah ya nazz...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

xnak la...
die kan lagi nsem...
bear die je la pinang ko...
hehehe...
=.=

dania said... Reply To This Comment

bikin suspen je aida ni..
nak uplaod award tu, click kat award tu pastu copy die pnye code..

Post a Comment

bear for me