Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/18/2010
Semalam MC coz muka sunburn teruk akibat dari sunbath yang sungguh best di Putrajaya tuk Hari Belia..saya adalah belia sihat..wtf

Biasa la puteri lilin kan..dh lama tak berjemur kat bawah sinaran matahari yang indah & penuh ngan vitamin D tu konon nya..skrg muka aku pun dh cam orang Negro..

Serius kene matahari je muka jadi makin merah & panas.. Kerana ketidak tahanan itu lah maka aku menjejakkan kaki ke DEMC bukan Duduk Eropah Makan Cappati ya tapi Darul Ehsan medical Centre

inilah view DEMC dari ofis ku..

Hah, dalam pada tu aku nk jadi informer tak berbayar tuk DEMC ni... dorang akan berpindah ke Sek 14 next month. So tak payah datang kat Sek 9 lagi..mesti korang tak leh jumpe doktor encem yang rawat aku tu..hahaha


v

v

v

ni bukti aku g hospital ya..SILA DUDUK. ANDA AKAN DILAYAN SEBENTAR LAGI
Sangat la sebentar aku menunggu kan.. dari kul 09:29 sampai kul 11:15 baru aku dapat masuk ok..
Jumpe doktor encem tapi tak amik gambar dia lah..kang dia ingat aku nk ngurat dia lak.. Jumpe doktor xsampai 3minit.. Pe kes???

Yang tak leh blar..doktor tu gelakkan aku..

doktor encem: ok..ape penyakit awk ni???

aku si sunburn: kulit muka saya ni kene sunburn la doktor.Nak senyum pun tak boleh tau doktor.. Jeng sangat dah kulit saya ni..

doktor encem: dia wat muka cam nk gelak sambil membelek kulit muka aku yang dh hangus tu

aku si sunburn: cam ne doktor?

doktor encem: hahaha..xleh senyum ya...so awk nk suh sy bedah kulit muka awk ke ape ni??
hahaha..nurse laki2 tu pun tumpang gelakkan aku sekaki.rasa seperti hendak ku kaki2 kan mereka ni..

sebelum aku kuar dia bagi aku list ubat sambil suh aku senyum tuk dia..hampeh tol doktor ni..

Dalam duk menunggu sebelum di panggil tu,tibe2 mata aku tertacap pada kasut gadis ni...

Bukan yang hitam atau yang pink tu ya...tapi kasut yang tinggi 5 inch tu..korang rasa kasut sape ya???

Cube teka cepatt...aku nk bg adiah ni...

v

v

v

v

v

v

v

v

v

Erm tak payah teka la..

inilah dia Jezmine Zaidan.. leh la lawat blog dia kat Jezmine Blossom..adore kat handbeg n kasut dia ok.. I bet that must be her favourite heel coz kat blog dia pun selalu dia pakai heel ni...

Orangnya kecil molek...alahai..bawah ketiak aida je rasanya even dia pakai heel 5 inch.. budget ko tinggi sgt la ya aida

Hehehe..sekian trima kasih tuk doktor encem yang telah mengelakkan saya and membuatkan kulit saya semakin ok..

9 Sayang Bear:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

ko xnak pakai kasut mcm tue???
=.=

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

kalau aku masuk demc haritu

ko dtg jenguk aku tak aida

ahahha

Melissa Mjb said... Reply To This Comment

beb, ko siap gi DEMC lg. dahsyat gler. ko rase aku patut ke gi clinic jugak? muke aku seriously da xleh blah. mcm org kene sepak. eh, sopak. =.=

doktor bg ko ubat ape?

td aku siap gi guardian bli facial scrub ngan vitaman E organic aid yg ko ckp tu.

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

kalo aku pakai cam tu..wat gelak orang je..dh la aku nek moto..silap2 aku tergolek dok kat jalan..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

kalo ko kat demc aku jenguk la..tapu ko kat spital len so aku xjenguk la..hehehe

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Melissa Mjb

alah..doktot encem tu bg aku ubat sapu je beb..better ko pakai je dulu organic aid tu..

kulit yg dh tersopak tu ko biarkan je..kalo ko pakai bukan2 takut muka ko jadi nipis sgt kang

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

oo..nazz pon gi ari belia haritu..memang terik kat sana..tp nasib idung je sunburn sikit je..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Nazz@Purple

oh yeke..aida dh mengelupas dengan semangatnya kulit ni..dah cam panau la plak bila tengok...aduyai..malu nya nak kuar g keje...

baincardin said... Reply To This Comment

Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

Post a Comment

bear for me