Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/11/2010
Ade satu bilik yang leh di share laki dan pempuan tapi aku baru nk signup..huhuuh

5 sebab aku takut nk join:
1- xreti nak guna & function dia

2- malas nk bace terms and conditions segala bagai

3- lembap sikit nk adapt bende canggih2 ni

4- banyak sgt bende aku sign up sampai lupa pasword

5- dah memang aku xreti lahhhhhhhh!!!!!

Maka aku pun ketinggalan zaman sama macam aku masuk twitter ri tu...

Sedih tol bile masuk xtau pe bende function dia..Aku xreti nk add orang tuk menjadi Ruumate aku.. maka dengan itu korang yang ade RUUMZ to add la aku ya...


Maafkan saya..saya budak baru belajor

2 Sayang Bear:

Rahim Hashim said... Reply To This Comment

ape ruumate ni..mcm friendster je.

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Rahim Hashim

yup..dia lebih kurang macam tu lah...macam facebook, cam myspace..tp ni special tuk ahli nuffnang..yang xde account ngan nuff pun leh je join..hehehe

Post a Comment

bear for me