Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
6/17/2010
Sebelom ni kan malas nak jawab kalo orang tanya, ko orang Batu Pahat kat mane..area parit2 tu ke??? Sekarang aku dah leh jawab dengan lebih bangga dari dulu... Korang g lah cari kat FB Kg Sungai Ayam...hahahha..berlagak gila kan???


Click gambar tuk terus ke FB my kg... (^_^)

Bangga seh sape kg aku dah maju setapak...rasanya dah tak ramai anak muda kat kg aku tu sbb sume dah keje kat luar..so kampung aku tak banyak la program yg di anjurkan sebab kalo buat pun tinggal orang2 tua je...

Mase aku duk kampung dulu aktif sgt.. Boleh kata tiap bulan ade je aktiviti terutamanya puteri UMNO...aku puteri UMNO ok!!!!!!! Pewaris kg ni sume sekarang aku tengok tak macam geng aku dulu..maksud aku tak macam mase aku sekolah dulu la..Petang je g padang bersukan. Dak2 sekarang lebih suke g bandar melapak tak tentu arah,tak pun duk umah men game.

Contoh depan mata adalah adik aku.. Balik sekolah men PS2..dulu mase zaman2 aku mane ade PS2 tu..ade pun PSP tu pun bapak aku yg men.. Aku lebih suke join sukan, lagi mendatangkan faedah kot.. Kuar peluh lagi...

Lagilah zaman serba canggih ni kan, mane ade lagi budak2 nak men galah panjang, baling tin dengan kasut, kondi2...ntah dorang tau ke tak men tu sume..aku pun tak tau lah...

Meh la jengah fb kg aku tu..tak de gambar pun tapi kalo korang nak nti aku upload gambar kg aku kat sini..tak pun aku suh la admin yg buat FB kg aku tu upload gamabr byk2 sikit...Femes sikit kg aku....

So korang pasni tolong la jangan tanya aku duk mane...asal nama kg aku tu dari ne...malas la nk cite pepanjang...hehehe


8 Sayang Bear:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

waaa...
puteri UMNO eh...
ingat puteri LILIN...
;)

Melissa Mjb said... Reply To This Comment

kg aku pon ade. carik kampung berisu. aku dah join. bangga woo. org kampung skrg da maju gler. berkomuniti dalam FB. cayalah. hehe

Lazarez said... Reply To This Comment

hmmm... tgk je la brp lama.. ada 10 org je dlm tu... hehehe

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

ceroi...hahaha..ko tak masuk putera umno ke???

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Melissa Mjb

hahaha..yeke.tulah maju dh kg kita ni..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Lazarez

eleh ayip jeles kan sbb tak de kg..hahaha...

dania said... Reply To This Comment

wow! interestingnya..
pasni msti bnyk lg kpg2 nak buat fb gak..hehe

i ade buat sale!
http://belogdania.blogspot.com/2010/06/sale-tops-at-lowest-price.html

aibaks said... Reply To This Comment

mantap la plak..kampung cik aida ni de fb..haha

Post a Comment

bear for me