Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
6/17/2010
Dah lama sangat dah tak ber'blogwalking'.... dh la dah berbulan tak bace paper... Katak dalam gelas pun aku rasa lagi pandai la dari aku...Otak dah tak de update bende baru..sume dah uzur...Ni sume akibat kemalasan n perlambakan kerja kat ofis...sempat singgah blog2 info yg aku rasa memang patut aku bace n amil tahu..

Sekarang sume orang sibuk citer pasal bola...Kat parking moto, pakcik2 citer pasal bola. Dalam lift pun dorang citer pasal bola... Kat ofis & umah je tak citer pasal bola... Sebab dak2 ofis majority sume pempuan yg tak minat bola.. SELAMAT TELINGA aku ....hahaha

Kat FB ramai kata blog aku dah berhabuk...hahaha..memang betol pun..traffic pun sikit je..dulu jejak gak la sampai 400...sekarang 100 pun tak sampai...sedih kan...???? :(

Tengok blog kengkawan just sempat naikkan traffic je..tak sempat nak komen..maaf ya kengkawan, ade mase nanti saya singgah blog2 anda sume n komen sampai pengsan..hehehe

Entry ni tak de tajuk...just nak membebel tuk legakan hati & menyatakan kekesalan diri..Ayat tak leh blar tol...

Just nak inform tomorrow i'll be on leave..so tak yah cari aku.. Ade ke orang nak cari aku??? Sedih kan???

Sok aku nak g Penang to attend my cousin's wedding...so ade sesapa nak pesan jeruk???Leh la contact aku ya kalo nk pesan...

Ok lah..bos dh paggil...akan ku update lagi sekembalinya dari Penang dengan gambar2 yg umphhh sbb aku pakai kamera DSLR bf aku...hihihi...

7 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

400?

aku xpenah dpt pun muahahaha

rilex la wey jangan terus berkubur blog nie sudah

Melissa Mjb said... Reply To This Comment

mak aih. 400?? gler la. aku sehari xsampai 50 pon. ko mmg giler kentang. huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

400???
waaa...
hebat...

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

alah tu sekali je kot dapat sebab hasil jelajah BEn Ashaari tu...

insyaallah tak berkubur..hehehe

aku mati kene kubur yelah kot dia terkubur..hehehe

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Melissa Mjb

alah mel tu mase awal2 buat blog...blog baru kan ramai la singgah...g pun ade blog jelajah tu yg ramai...sedih seh

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

alah tak leh la lawan ko kan sbnrnya...hehehe...

wanie tu lg lah...ko tengok la dia nyer visitor ramai gila..aku sekarang dh sikit je...sehari nk dpt 30 pun susah tau..sbb aku malas update...hahha

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

eh korang aku lupa nk inform yg 400 tu per week tau..bukan per day....silap la...jgn salah sgka wei..kalo per week mau aku dh leh dapat buffered

Post a Comment

bear for me