Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
6/16/2010
Weekend dh lama lepas kot...aku baru nak hupdate...biasa la Menteri Pembangunan Kanak2 kan..cuti2 sekolah cam ni busy wat aktiviti tuk kanak2 la....hehehe..the truth aku mengarut ok...

Ni 1st time aku nk story pasal geng aku yg di gelar ADCTP.....panjang tuh nama. Ringkasannya adalah Air Di Cincang Takkan Putus...pendek kan??? ^_^

Kami 1 geng ade 7 orang, 5 bunga, 2 kumbang... dulu selalu la kami merayap duk wat bermacam aktiviti...kumbang 2 ekor tu dh terbang ntah kemana, so tinggallah bunga2 tuk berkumpul dan bergosip..Gosip keje biasa la kan tuk si bunga2... 5 kuntum bunga tu adalah aku, fatin, roza, wana & tita... Si kumbang nya adalah Fairuz and Azrul...

Cik Wana yang kuat makan..ngehehe
Cik Roza yang happy go lucky
Cik Tita ngan anak buah nya yg tembam...
Cik Fatin yang baru balik bali...syok ko kan fatin...
Incik Azrul yg macho..macho ke ko???
Incik Fairuz...abg besor we all

Tapi last weekend hanya lah aku ber3 saje kuar cause others got their own things to do..Kenduri kawen la, kucing beranak la, wat kenduri la..hahaha

Kami tengok movie je..Karate Kid...Best seh. Sape yang tak pergi lagi moh la beramai-ramai membazir wit beli tiket. :)

Pic ni di amik oleh Diba's BF...Diba ni kawan kami gak..Kitaorang kenal since Dip kat Segamat dulu.Dia amik Degree lambat sikit, so tak 1 batch ngan ktorang la. Tapi kalo kitaorang wat event mesti dia ter'join' skali.. hehehe...jangan marah ya Diba..

Tak sabo actually nak plan tuk our next event iaitu mandi manda di air terjun...

Pic Source: Personal FB

6 Sayang Bear:

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

kerate kid..next week br nak tgk..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Nazz@Purple

tengok la..besttttttttt

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

aku pon lame dah xmandi air terjun nieh...
;)

en_me said... Reply To This Comment

meriahnyerr uoolsss.. ehehe

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

ko nak join kitaorang ker???hehehe

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@en_me

kitaorang memg meriah..ni belom sume join ni...dengan pertambahan ahli geng lagi lah meriah..hehehe

Post a Comment

bear for me