Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
3/26/2010
Wah, sgt seronok bile dapat bonus kan? Lebih2 lagi bile g ATM machine wit kite menjadi 4angka....bukan 4 angka sebarangan ok...4angka yg lebih dari biasa......wahhhhhh....

mesti bulat cam dak comel ni kan...mak pak dapat wit...yayyyy

Tp bukan aku yg dapat bonus, bf aku yg dapat... (^_^) tersenyum lebar aku mendengarnya. Paham2 jelah kalo pempuan ni kalo de wit lebih, lg2 yg dapat bonus tu adalah bf or suami korg... shoppingggggg...Bf aku dengar je dia mengeluh dah. Hahaha...

Malas nk bebel panjang2, have a nice weekend everybody...

4 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

wahahahah heavennnn

be@r-d0t said... Reply To This Comment

tulah...xsabo nk mengepau dia...hahaha

nk suh dia banke makan kat BIG FOOD lah..hehe

Rashid said... Reply To This Comment

hehe.. abislah duit bonus tu..

be@r-d0t said... Reply To This Comment

rashid: tau xpe...xsabo dh nak g shopping ptg ni...

Post a Comment

bear for me