Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/30/2010

Meloncat2 macam beruk nampak pisang bila dapat award dari kak Jaja...


Thanks kak Jaja bg award Gorgeous Blogger Award ni kat Aida even tau xde gojes mane. Blog Aida gonjeng ade lah..hihihi...

Tuk itu aida pas award ni kat kengkawan yg blog dia gorgeous2 banget

Totin
Dania Ibrahim
Melissa
kak CrazyBeautiful
Wanie

tuk memenuhi permintaan kak Jaja ayat skema la plak...



Sayaaaaaaaaaaangggggggg Kak Jaja.......

14 Sayang Bear:

aibaks said... Reply To This Comment

wahh..dpt award gorgeous ye? baguihnye..! aibaks ucapkan tahniah kepada cik be@r-d0t..

Melissa Mjb said... Reply To This Comment

blog i gorgeous? biar btul. thanks la beb. aku rase blog ko sekarang lg GORGEOUSSSSSS okay. anyways, thanks again :)

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

i gojes ke laling??

hahaha malu ai

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@aibaks

thanks aibak...blog u pun gorgeous gak...nanti i bg u plak award..i pn 1st time dpt award ni..hihihi

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Melissa Mjb

xgojes xde lah aku follow blog ko tu..hehehe...blog aku besa2 je

tempek2 la award tu...hehehe

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

wanie..u always gojes la yang..suke pic owl tu lagi dari hari tu nyer background

JaJa'Z said... Reply To This Comment

saayaaaanggg aida gak..hehhehe

p/s: nak komen sket pasal blog aida bleh...? apa kata tulisan aida tu guna kan font warna hitam ke..biru gelap ke..sbb macam susah je rasa nak baca..lebih kurang je sama warna ngan background nya..

hehhe..no harm ok..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@JaJa'Z

aida nyer background hitam xkan nk font kaler gelap kak?

akak loading xhabis kot tu yg xnmpak background x???

hehehe...

JaJa'Z said... Reply To This Comment

ye ke..? selama ni dok kuar putih gak..ke laptop ni yg ngok ngek..

satu lagi nak tanya..macam mana nak buat auto reply komen tu?

darkbatman said... Reply To This Comment

wt dpt awards..congratesss

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@JaJa'Z

kak, aida nk ngajo xreti..aida ni pun blajo dari org teror. akak masuk blog dia ade ajo cam ne nk wat

http://msueroomz.blogspot.com/2010/04/membuat-reply-to-comment.html

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@darkbatman

thanks sbb sudi singgah n komen...blog aie lagi gorgeous kot...hehehe

dania said... Reply To This Comment

wahh..blog i gorgeous ke?
rasanya blog u lagi gorgeous dan bertambah2 gorgeous dah sekarang..

anyway, tq dear.. =)
i like ur new templete, simple, kemas n sweet..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@dania

thanks dania...blog u gorgeous la pada i..pada org len xtau la...

blog i jadi cam ni hasil edited by msue roomz..lawat la blog dia..mcam2 ade..

Post a Comment

bear for me