Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/06/2010
Wah, gile teruja bile contact lens yg aku order dh smpai. Hehehe...

Xsabo nk try contact lens baru..

Murah je aku beli..Cuma RM35. Tu sbb ade promotion, kalo xde promotion cuma RM40 (still mutah lagi ok). Tp skrg still ade promotion dgn harga yg sgt murah beb. Ade power ok. Kalo nk di bandingkan beli kat luat RM50-70 tu. Dan yg lebih best lg leh tahan selama 6-12 months tu kalo di jage dgn baik. Kalo kat luar tahan sebulan je.Wah sungguh xsabo nk pakai contact lens baru sok. Kalo korg berminat nk try g lah kat http://miniaturehypocrisy.blogspot.com/

Sok aku upload gambo2 aku bergaya ngan contact lens baru. Kira cam testimoni tuk product ni la.


P/S:Anis, aida promote ni xdpt diskaun lg ker???hehehe
gurau je (^_^)

6 Sayang Bear:

CRAZYBEAUTIFUL88 said... Reply To This Comment

akak pun nak beli satu grey color

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hah, belilah kak...cumil kak
mcam2 color ade...aida nk collect byk2 color..hehehe

Anne said... Reply To This Comment

hehehehe
thanks Aida, glad sbb customer puas hati.
Nanti anis pos cara2 nak jaga lens supaya tahan lama :)

Nanti pos tau!
ehhh boleh2. next time Aida beli bole kasi diskaun punyaa. kawtim2 lah kann :D:D:D

Regards,
Miniature Hypocrisy.

be@r-d0t said... Reply To This Comment

wah Anis..terharunya...

ok2..thanks tau for the beautiful contact lens. Next time beli color len plak..Ramai ni nk beli ngan Anis.

honeylanz said... Reply To This Comment

suka juga ber CL ni... biasa pakai, grey n violet je ;)

be@r-d0t said... Reply To This Comment

honeylanz: ohh yeke..aida baru try 1st time..maybe next time aida try lah violet n grey..mesti mengancam kan..hehehe

Post a Comment

bear for me