Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/08/2010
Salam dari Beardot......



Tettttt.....buka2 nmpak gmbar aku yg separuh siap ni..hahaha
Ni bukan gambar aku pkai contact lens baru ya. Saje nk tunjuk perbezaan mata ku pkai contact lens biasa yg beli kat kedai spec and contact lens yg baru aku beli...

Ni sambungan tuk post lepas mengenai contact lens yg baru aku beli..teruja yg amat seh...

Aku ni pun baru berjinak2 manje je pkai contact lens ni. Baru start taun ni kot.Azam baru la kononnya xnak pakai spec yg dah uzur tu. Ala power bukan la kuat mane. Setakat -0.75, wat kene gelak Mr Bean je kan (ape kene mengena ngan Mr Bean plak ni)...

Ok ok..back to the topic contact lens baru tu. Sume duk tanya aku ke yg jual. Bukan..bukan..bukan..Yg jual org lain ya. Aku just nk share je product ni. Sume xcaya aku beli dgn harga pukal beb.


Balik2 ofis lepas lunch, teruja bile nmpak bnde alah ni (pos ekspress ni lah). Yakin dan kondifen nya aku tau bnde tu adalah contact lens aku yg aku tunggu2 sejak last week.

Itu dia,cenggini la rupa contact lens Geo tu. Cute kan. Aku suke botol ni (to mr gagak hitam dh nmpak kan cam ne, nti tolong la belikan warna len plak ya). Cute kan botolnya.


Aku beli warna xhingat dunia punya. Hitam @ Black (pada yg xtau bahasa melayu tu) bukan black mentor ok..huhuhu

Xberapa nk nmpak la plak kan. Biasa la amik pkai cybershot je. Bukan guna SLR D50... Xmampu kot nk beli.wawawa

Dan inilah hasilnya....

BEFORE

AFTER

Nampak gile kan bezanya?? Tapi mata aku memg besor pun,pakai contact lens hitam lagi la hitam. Akak aku tegur dah macam excorcis (xtau eja betol ke x) kot...

Inilah budak kalo perasan cantik and cumil bergambar dengan contact lens baru..hahaha

Puas hati sgt ngan contact lens ni.Credit to Anis yg menjual bende alah ni dan menjadikan saya nmpak cumil..ok, g muntah skrg..........




2 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

baldi tu

pinjam aku punye ke

hahahahahahahha

cantikkkk nampak bulattt mata kauuu

sungguh comel

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hahaha..tulah pinjam wani nyer...ape g amik kat uncle googles la..

cantik ke???hehehe

cam hantu pun ade...haha

Post a Comment

bear for me