Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/09/2010

Wah pagi ntah cam ne ntah terbuka lah blog the famous blogger among the famous.. BEN ASHAARI

Teruja tengok blog Ben yg simple and mantop. Oleh kerana sy ni newbie jadi memg layak la saya di jelajah oleh Abg Ben (perasan muda pggl Abg Ben ) hehehe....^_^

Orangnya kacak bergaya, berkumis nipis dan dengan renungan menggoda (tgk la . Bodek manja je.. (",)

1 ) Kenapa nak berada dalam blog list Abg Ben

Penyebab utama tuk soalan Abg Ben ni kerana saya ni sangat lah xdikenali macam Hanis Zalikha..huhuhu..

Xtau pun nk update blog jadi cantik simple n nice. Xreti nak tarik perhatian org nak bace blog sy sbb xkreatif. So penjelajahan Abg Ben sgt2 lah di harapkan....Komen la ckit ya Abg Ben.. (",)

2 ) sehari berapa kali update blog ;

Saya ni sgt pemalas sebenarnya nk mengarang ayat, tp kalo dah karang kalah esei. Biasa update blog sekali sehari, kadang2 2 hari sekali. kekadang 2x sehari... Senang kata kalo ade bende menarik baru update lah.

3 ) kenapa saya nak berblog ..

Saya mula nk berblog sbb saya suke nk komen blog orang len. Tapi kalo nak komen tu kene ade blog id so seng nak komen kan. Sebab tu saya berblog..sbb nk duk menyibuk komen org len nyer blog. G pun sy baru start blogging on January lepas baru balik dari trip naik Star Cruise. Sbb konon nak share gambar tapi len plak yg di share kat blog ni.

4 ) dari mana tau mengenai blog Ben Ashaari

Saya tau blog Abg Ben dari Neo . Thanks Neo....

18 Sayang Bear:

bukhairiah said... Reply To This Comment

nice meet u dik..

be@r-d0t said... Reply To This Comment

thanks kak umi...

dbalkis said... Reply To This Comment

Hai...semoga success macam Ben Ashaari..:-)

be@r-d0t said... Reply To This Comment

dbalkis: thanks a lot kak...hope akak pun sama

aida xdelah nk over cam ben tu..just suke2 je berblog ni share ape yg patut..hehehe

JaJa'Z said... Reply To This Comment

hai aida...salam ziarah dr Jaja'Z...

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hi jaja: thanks a lot sbb singgah..nanti singgah2 la lagi..ade FB??ad la kite ya...^_^

Mr Rulez said... Reply To This Comment

elOw..pasni jadi pemes lOrh..;)

be@r-d0t said... Reply To This Comment

mr rulez: oh saya bukan mengejar kefemesan (harap paham word ni).. tp mengejar kengkawan..hehehe

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

;) hai boleh kenalan

ahakahakahak

dah pemes jgn lupe aku eh

be@r-d0t said... Reply To This Comment

wanie: kurg asam kamu...aku tidak boleh la menandingi kefemesan kamu tu...hahaha

CekWa said... Reply To This Comment

salam ziarah dari pahang..

tinie&thahir said... Reply To This Comment

hi salam ziarah
jom xchange link..;-)

UmiDAnisH said... Reply To This Comment

hiii... salam perkenalan.. selamat maju jaya.. =)

be@r-d0t said... Reply To This Comment

cekwa: wasalam...

tinie&thahir : ok,nanti aida exchange link ngan u

umidanish: thanks for visiting

Ieda Al-Habsyi said... Reply To This Comment

salam kenal :)

be@r-d0t said... Reply To This Comment

hai ieda: thanks for ur comment...

nti kite xchange link ok

Azrul Hisham said... Reply To This Comment

berguling2 kat blog ni dari blog ben...muehehe :)

be@r-d0t said... Reply To This Comment

azrul hisham...sebelum ni dah berguling2 tapi xkomen pun...sekarang dah tertongeng kot..hehehe

pape pn thanks for drop ur comment...

Post a Comment

bear for me