Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/20/2010
Happy Tuesday eberibodi.... ^_^

Blog saya akan di update bile keje saya udah selesai....Busy gile sampai nk sambung post ASAL DARI KAMPUNG 2 pun xsempat...

Xpe2..saya akan update secepat yg mungkin kerana sume still dalam draft byk bende nk kene edit..huhuhu


6 Sayang Bear:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

xpe...
settle keje dulu...

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

SENJA: tulah dak praktikal dh xde ni sush sikit..sume keje kita yg kene buat..huhuhu

Jemari Seni said... Reply To This Comment

ada keje buat keje..takde keje kita berblogging hehehehe...

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

biar je keje tu

apdet blog dulu

hahahahahahha

myfuzzyworld said... Reply To This Comment

Salam Aida,

Nak jemput utk join survey. Ada hadiah menarik utk dimenangi. Sila layari: http://zmzfuzzyworld.blogspot.com/2010/04/final-call.html

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

jemari seni: tulah betol2 tu..xde keje baru lah leh update blog..

awnie: ko ni saje je nk wat bos aku potong bonus aku kan...

Post a Comment

bear for me