Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/15/2010
Pagi2 dah buat my blood goes up...

Ni nak bagi ceramah cikit...Kepada pemandu2 Malaysia tercinta, tau lah kete korg tu canggih manggih, ekzos leh masuk kepala ko kan tp kalo ko nk belok xbagi signal menaikkan darah org tau takkkkkkkkkkkkkk?????? Bukan je leh naik darah leh eksiden aku ni r..ko nek kete xde pape la kot, aku yg nek moto ni leh patah riuk tulang. Kang kurang wit hantaran aku.huhuhu

Kalo korg xtau xtau meh aku bagitau..Tuk pengetahuan korg yg xkenal den, den ni g koje nek moto je. Moto cabuk Nouvo S je, xlama g nk upgrade jadi Kawasaki Ninja plak( kalo de rezeki lebih..insyaallah)...

Generally kita tau la kan kedudukan motor di sebelah kiri jalan raya (ni yg aku blajo kat driving skool la kan, xtau kalo korg blajo kat angkasa lepas lain ke kan), so kalo ko nk belok ke kanan tu maybe xde la masalah bg penunggang motor ( skema gile word). tapi yg menjadi masalah skrg ni ko nk belok kiri aku nk terus ko xreti nak bagi signal ke baral???

Hah, kan dah kuar maki2 aku pepagi buta ni..Sori lah kalo kepada reader2 blog ku yg xseberapa ni..huhuhu

Sakit hati sesangat cam nk g pecahkan je kot lampu signal kete dia tu.Bangang xbertempat.. Ni agaknya dapat lesen terbang kot...

So kepada drivers tolong la bertimbang rasa nk belok bagi lah signal.

Malang xberbau kot, so hati2 di jalan raya (",)

Jom lah kita sarapan dulu ya..lapo gila niiii.....

12 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

apehal ko marah2 letak gambar bihun

menaikkan kemarahan aku jek hahahaha

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

aku kalo marah kene makan baru reda kemarahan..hehehe

sedap seh bihun ni..kalo de mase aku banje ko breakfast nak??? ^_^

Fina Fento said... Reply To This Comment

tiap2 hari mengalami masalah seperti ini..tak pasal2 org cop mental sbb membebel sorang-sorang kat atas moto (T____T)

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

Fina..tau xpe...aida xduli dah org kata aida gile ke ape..dah org yg bawa kete tu lg gile kot xreti bg signal

CRAZYBEAUTIFUL88 said... Reply To This Comment

tengah lapar nengok mee aje terus lapar

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

tulah mee pagi tadi tu..aida pn dh lapo balik dah ni..aduyaiii

makan karipap kasih la kak...xde lebih ke???hulur2 la ckit..hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

bile la aku dapat sarapan mcm nie...
hehehehe...

NeenaAnuar said... Reply To This Comment

sabar2.. cian pagi2 dah marah yek.. memang ramai now nie pemandu2 yg tak berhemah di jalan raya... I selalu darah mendidih jerk kalau tengok2 attitude2 yg sengal di jalan raya nie... hehehe...

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

senja: marilah aida banje bekfas...tp kene datang shah alam...

kak neena: tulah...kite berhati2 kat jalan tp org lain kadang menyebabkan kite eksiden..sabo jelah kan kak..jgn kite jd cam dorg tu dah la..huhuhu

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

huhuhu..kalo jd driver..marah kat penunggang motosikal..kalo menunggang motosikal..marah kat driver..sama2 la kita berhemah dijalan raye tak gitu;)

okeh..gelang sabah dah update

Mr Rulez said... Reply To This Comment

2lar..slalunya rider jadi mgsa..tp ko pmpn..stil takpe ag..klu laki dah free2 kena nie cop mat rempit larr nie..bawak laju..rs nk langgar jer org 2..ermmm..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

nazz@purple: tau xpe..berkhemah and bertimbang rasa la sesama kita kan..baru lah xde eksiden..
ok nanti aida tgk gelang sabah...

mr rulez: tulah, ni pun aida dh kene cop minah rempit, pdhal bawa berkhemah habis..hehehe

Post a Comment

bear for me