Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/27/2010
Lama xupdate blog sbb sibuk duk berblogwalking and ke'busy'an dengan keje berlambak sejak xde assistant ni...hehehe

Tag kali ni dari sifu saya...Cik Wanie @ Mariam Ogawa :')

Secara seriusnya saya idaklah percaya pada istilah kawan baik ni sbb pernah di muka dua kan oleh tettttt mase sekolah dulu. Sampai sekarang pn masih berpura2 baik dengan budak muka dua tu..hahaha...jahat kan???

Sampai lah saya masuk UiTM Segamat (1 u ngan Hanis Zalikha ok) lalu berjumpa dengan Misz Anne ni atau nama penuh dia Nur Hanna Mohd Ilias oranga Perak..(dia xde blog) maka persepsi tentang istilah kawan baik tu berubah.

Yang paling saya suke tentang Anne ni adalah kerana dia ni leh jadi pendengar and penasihat yg bagus tuk saya lah kan. Mase kat Segamat ktorg tido sekatil (kerana bantal gebu saya tu), makan sepinggan, bf lain2 ok. Uolls imagine la dia yg chubby ni tido dgn saya yg montel. Padat katil ku.. Even saya marah dia, dia xpernah simpan dalam hati (dia la ckp, xpernah plak bedah tengok hati dia cam ne..huhuhu) tapi dia sentiasa menolong sekiranya ku dalam kesusahan. Kalo bab pinjam wit ke ape dia jenis xkesah

Banyak kenangan pahit manis dengan dia sampai lah sekarang. If anything happen akan ku inform dia and dh deal mase kawin kene jadi pengapit..^_*

Kenangan pahit tu xperlulah nk cita..paling manis adalah ktorang menangis sesama kerana sakit hati dengan bf masing2...Sengal x???

Kalo saya di beri 1minit dengan dia..erm xsure la nk wat pe.. Sbb selalu duk berejam2. Lagilah kalo lama xjumpe of cause borak xingat dunia dah...

Dengan itu saya pun tag la mereka yg menjadi sahabat sy di alam blogger ni. Yg x di tag tu pn kawan gak tau..hehehe

Dania Ibrahim

Msue Roomz

Jajaz

Rules nya sgt senang:
1) Siapakah kawan baik anda?

2) 3 kenangan manis & 3 kenangan pahit

3) Kalau anda hanya diberi 1 minit untuk bersama kawan anda, apakah yang anda akan katakan padanya??

4) Tag 3 rakan anda yang anda rasa mampu menjadi sahabat anda di alam blogger

4 Sayang Bear:

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

cik adik dah berjaya tukar layout blog :)

saya pun susah sket nak ada kawan baik sbb xsuke bukannye baik sgt kepoci jek ramai huhuhu

dania said... Reply To This Comment

wahh..layout baru..hehe

thanx ida..
u la kawan blogger i yg paling besh skali.. =)
i akan buat tp tgu dulu ye, nak pk ayat nak mengarang..lalala..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

hehehe..thanks cik wanie..ni pun hasil Msue Roomz yg ajo nk tolong...thanks tu sue..

tulah kwn berpada2..hehhee

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@dania

thanks dania...baru nk blajo edit blog dari sue & cik wanie...

thanks gak menjadi kwn blogger yg best...hehehe...karang ayat best2 sikit...

Post a Comment

bear for me