Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
4/28/2010
Salam & morning sume...

This entry sambungan from the 1st wedding entry tuk akak dulu mase belah pempuan kat Batu Pahat..recap korang leh la masuk link ni

http://aidabeardot.blogspot.com/2010/03/alah-emakkawinnnnn-kan-aku.html

Just nk share dengan korang gambar akak ku kawin yg disolek oleh Mak Andam Wannabe (aku ler tu)

Actually nk korang komen ok ke x aku make up akak ku tuk wedding dia. Actually this is her request tuk aku solekkan dia. Aku dh cari kan mak andam lain tuk dia tp dia xnak sbb dia kata percaya kat adik dia yg konon nya lah berbakat jadi mak andam

So korang layan la beberapa pic yg di shoot oleh Haidhar Rosli, Thaariq Khairudin & Mohd hafiz Anuar...

Majlis berlangsung dengan jayanya di Dewan Raja Lumu, Muzium Shah Alam pd 25/04/2010 ..
Pic ni sabotaj muka aku ler tu..huhuhu







Later i upload pic our family members and pic yg cantik2 ya...

2 Sayang Bear:

arina_aris said... Reply To This Comment

aida,,,cne ko wt blog ko meriah ngn iklan ni?huwaa

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@arina_aris

meriah iklan ke arina???xde iklan sgt pun..nk u sign in lah kat nuffnang..xpun u leh letak ads google or adverlets or innity..mcam2 leh letak

Post a Comment

bear for me