Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/27/2010
Wahhhhhh...1st time dalam dunia blogging aku update entry memalam....

Actually den tengah sakit hati petang tadi bf den cakap dia dah pakai black buri....cakap nak beli sesaing..memang la aku berangin..angin sampai la kemalam ni...huhuhu
Tu yang ter hupdate blog ni...hahaha

Tapi pape pn aku rasa seronok gila sebab esok aku balik kampung...so tak kesah la dia nak tukar henset ke ape...yang penting aku dapat jumpe anak buah aku dua orang yang dah tengah gian bercakap. Biasalah dak gendut baru pandai cakap, haru 1 rumah dengo sore dorang je...

Seronok tak terhingga gak sebab sok aku cuti...dan tau ade company yang tak amik cuti Wesak ni..so aku nasihat kan....ADE AKU KESAH???hahaha
kejam gila kan aku???so yang keje tu keje la bek2 ya...
Alamak keje kat ofis aku berlambak wei...huhuhu..tunggu je lah hari Isnin ko dapat habuan ya....

Aku kat umah angah(akak den) sebab sok balik tumpang dia. Balik ngan suami dia sekali la...

Ok...tu je nak cakap malam ni..hehehe..tak sabo tunggu pagi esok..lambatnya la mase ni jalan..

Doakan la aku selamat balik kampung ya...Amin

2 Sayang Bear:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

semoga selamat...
amin...
=)

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

have fun

Post a Comment

bear for me