Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/26/2010

Saya bukan doktor kulit...saya tengah ade sakit kulit akibat sunburn ade lah...huhuhu

Saya hanya pekerja biasa di sebuah shipping company.. ayat macam nak buat biodata mase sekolah2 dulukan.. Saya bukan doktor, tapi pernah jumpe doktor kulit akibat sunburn...Yang terlepas last entry leh la g kat sini...

Silap blog la sape yang search tu..harap maaf ya.. u cari sampai kiamat pun tak jumpe doktor kulit tu..

Kepada yang mencari doktor kulit tu tolong la pergi ke tempat yang diredhai ya...haha..sori ayat merapu

Pesanan masyarakat dibawakan oleh Bear-dot (bukan Dr Kulit)

5 Sayang Bear:

Farid Fernandez said... Reply To This Comment

hahaahahah...


ada gak cam2.. mesti pesakit sama jenis carikgak nie... :P

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Farid Fernandez

hahaha..tulah..rasanya la kot...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

bukan dr k...
ingat tue...
=)

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

hahaha...kalo doktor k, aku kawin ngan dato' T lah..hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

hahaha...
dato' thamby???
hehehe...
=)

Post a Comment

bear for me