Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
6/03/2010
Salam Khamis sume....

Sedih sebab tak dapat update blog selama beberapa hari..nak update gambar mase besday ayah yang ke 59 pun tak sempat..Keje menimbun sampai nak cari henset atas meja pun tak jumpe..Leh bayangkan cam ne busy nyer aku ni hah..hahaha

Ok..tau bunyi cam poyo je kan...

pape pun aku nak share pic mase besday ayah pada 30/05/2010

ni bubur putih merah...cantik kan aku design??hahah
nilah akibatnya dulu mase sekolah cikgu suh lukis mase PS tak nak- PS bukan playstation ya, tapi pendidikan seni- so sekarang dah terluahkan kat bahan makanan..nasib aku tak amik kursus kulinari mase kat u

atas permintaan besday man(ayah aku ler)..so kene la beli kan kek ikut tekak dia. Nak sangat secret recipe so kami pun belikan la tuk dia. Chog fudge..actually tersalah beli, ayah nak indulgence..tapi tak pe lah ya ayah nanti kita beli lagi ya...

tak banyak gambar yang aku amik..lebih banyak video..tapi video kebanyakan dengo suara aku cakap..sore dah la tak sedap so malu la nak upload..
G pun anak buah aku 2 orang ni sibuk nak cucuk kek...tengok la pic tu..ayah siap halang..
" eh, ni kek beday atuk la..korang punya kan dah lepas, tunggu tahun depan"
-dialog adalah rekaan semata2-

Yang naufal tak sudah.." kek atuk...kek atuk eh?" ni memang betol dialog anak buah aku
pastu sibuk nyanyi "beday u u...beday u u"..pening aih pala aku melayan budak 2 orang ni...

Yang sambut besday ayah ni kami je anak beranak & ade anak jiran 3 orang datang...

Balik hari ahad pulak, Mak Non (untie aku yang kat shah alam) call minta teman cousin aku g Youth festival kat PWTC...dalam hati aku ermmm..tak len la tu nak ajak aku shopping..dah la tak gaji g ni..mesti tak leh beli banyak2...ngehehehhh
tapi akhirnya terjebak gak pikir nak shopping kan...

Time ni tak banyak amik gambar pun, sebab sibuk duk shopping je..mata rambang tengok baju2, tudung, beg2 sume murah2..aduyai...

Cousin aku memang gila shopping..almari dia penuh ngan baju...ni baru form 4 ni..kalo dah keje rasanya kene beli 2 3 almari ni..hehehe

Jangan marah ya Aisyah...

Yang paling tak tahan, kitaorang dah aim nak free kan diri on below date
l
l
l
l
l
l
l
l
V
6-7/11
27-28/11
&
11-12/12

nak wat pe g kan..dah terang lagi bersuluh kot...

ShopFestttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

marilah beramai2 kita shopping ya..hahaha

Alamak, konon busy tak leh update blog tapi tengok2 dah panjang pulak entry ni..ok...tu saje tuk hari ni...


12 Sayang Bear:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

kreatif ko deco eh...
ehehe...
;)

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

hahaha..biasa..aku memang seorang yang kreatif...

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

mana ada panjang ni
ehh cute ok ko deco bubur tu

comel sangat

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

hahaha...cute ker? cam orang yang deco tu tak??? ngeheheh

Jemari Seni said... Reply To This Comment

Hhahahha! Suka hakak tgk bubur merah putih tu..ceria jer!

velasrizal said... Reply To This Comment

tak semesti kena update slalu..nti jd hamba blog pula.. kalo de masa update la..

Sedap Ke Anjing Salai ?

Melissa Mjb said... Reply To This Comment

happy birthday uncle! hehe.

gler kreatif ko beb. nnt ko da ade anak mmg berselera la diorg nnt ble time makan. kehkehkeh.

aibaks said... Reply To This Comment

haha.. nampak macam da berubah je blog ni.. eheh..ke aku da lama tak singgah sini..haha

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Jemari Seni

hehehe..ceria kan kak..nanti nak suh anak makan bubur lukis la bende yg dia suke

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@velasrizal

yup...ade mase je baru update..n kalo de story best..kalo tak minta maaf..tak de update...

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Melissa Mjb

hahhaa..lawak je ko pggil ayah aku uncle..

tulah..belajo2 la ni..kang kawin seng..hahaha

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@aibaks

aibaks je dah lama xsinggah sini kan..dh lama dah tukar blog ni tau...cedeynyaaaa

Post a Comment

bear for me