Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/20/2010
Hari ini hari khamis....wahhhh....

its heaven because tomorrow is Friday....kan seronok kalo keje 5 hari je seminggu..huhuh

Okay2..bukan nak membebel pasal keje ya..tapi nak lunaskan hutang tag yang telah diberikan oleh Msue & Dania Ibrahim...

Award yang besar maknanya tapi layak ke aida dapat??? Korang rasa la layak ke aida ni???

Award ni punya makna yang sangat mendalam.. Hahaha...sape la rajin cipta award ni kan



:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
Jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.


Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FORWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.


Maka dengan itu...aida nak bagi award ni kepada 5 blogger yang lainnya

1- nazz@purple

2- melissa

3- ezmaliza

4- Jaja'z

5- meniti senja

Terimalah hadiah yang tak seberapa ni ya...


4 Sayang Bear:

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

wah..nazz dpt award...syoknye raye.(ape kaitan ngan raye lak nie..)

thanks aida;)
nanti mlm nak tempek kat blog..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Nazz@Purple

hahaha..tulah..tibe2 raya plak..pose pun belom lagi...

ok..tempek2..jgn x tempek ya..hehee

JaJa'Z said... Reply To This Comment

tq dear :p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

tq 4the award...
tq...
=)

Post a Comment

bear for me