Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
5/21/2010
Petang2 Jumaat macam ni makan goreng pisang dengan teh o suam sgt masyuk...

Ok..pada yang lapar tak makan lagi..lupakan pasal goreng pisang n teh o suam tu.. Just nak share pada kengkawan yang masih baru & blur cam aida ni.. Pada yang tak blur tu tak perlu la bace n3 ni... Blur pasal ape???? nak cita la ni..

Selalu jadi silent reader je kat 1 blog senior ni..tengok dia nyer entry yang sempoi & cool asyik duk sebut pasal NUFFNANG je... pasal buffered earning n metered earning dia..Dia sangat lah tak lokek ilmu...tengok ade formsping...so ape lagi, pacal yang hina lagi bodoh ni pun bertanya la soalan...hahaha

Actually takut nak tanya, ade ke blogger femes cam dia nk jawab soalan bodoh me tu...tunggu beb dia reply email.. tapi hampa tau tengok tak de pun reply dari dia...huhuhu

tapiii akhirnaaaaaaa, ter'post' lah 1 entry kat blog dia...

"TIPS: APA ITU BUFFERED EARNING & METERED EARNING"

terus muka malu kemerah-merahan malu disergah cam tu..aida ko tak sedor ke muka ko dah gelap rupa anak negro tu

Aku dengan ketidak malunya telah meng'kantoi'kan diri sendiri...hahaha

Photobucket

click gambar atau leh la terus terjah blog Encik Bean Moreno @ suterablogger yang baik hati...

Seyes, dia lah senior blogger yang baik hati menjawab pertanyaan bodoh saya tu...siap buat entry khas...malu i ;-) walhal dia tak tau pun aku lah pempuan mereng yang tanya soalan tu...
Bukan nak sanjung tinggi encik Bean ni ke ape, tapi rasa gembira sbb dia tak pernah pandang rendah pada junior blogger cam aida ni... Encik Bean, sy sangat terharu..huaaaa

P/S: thanks a lot encik Bean... tunjuk ajar ku Sifu


13 Sayang Bear:

BeaN MorENo said... Reply To This Comment

adoi...saya biasa2 je...orang tanya saya jawab sebab tu letak formspring.Tapi kalau soalan2 tu memerlukan ketajaman minda dan boleh buat saya termuntah2 memang lah tak jawab...hak3

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@BeaN MorENo

hahaha...sbb encik bean biasa2 la makanya sy suke bace blog en bean...sbb yang luar biasa dh xbest..hihihi

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

wahwahwah.. suka blogger gini :) tak kedekut ilmu2 pasal nuffnang ke ape

ai like !!

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@.::WaNiE::.

tau tak pe...ko pun xkedekut ilmu gak..hehehe

miss hav0c said... Reply To This Comment

haha bean tu baek

BeaN MorENo said... Reply To This Comment

ni yang karok lagu TERHARU Mawi ni....hak3

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@miss hav0c

dia memang baek....

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@BeaN MorENo

sori..tak suke mawi...hahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... Reply To This Comment

.huhuhu bean mmg baek pun ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

yew la..
xkedekut ilmu...
gud2...

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

dlm berblog ni kan best dpt share antara satu same lain=)

Matjoe said... Reply To This Comment

abang bean kacak tu kroni aku. jangan goda dia sudah, tanya soklan xpe....

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Matjoe

ish2..idak la..tak terlintas kot..ade tunang nak letak mana..hehehe

Post a Comment

bear for me