Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
7/30/2010
Ramadhan Al Mubarak dah dekat sangat dah kan??? Dah ready ke nak sambut bulan yang di nanti2 kan ni??alah tau dah korang bukan nanti kan bulan ramadhan tapi bulan syawal kan kan kan kan??? Sebab korang malas nak pose kan kan kan kan??? tau dah...

Bila ramadhan tiba, juadah wajib ada atas meja adalah ____ tak payah isi tempat kosong, kat tajuk pun dah tau aku nak cite pasal kurma...

Korang mesti tak de pun pikir macam mana cara kah kurma ni di kendalikan dari negara pak arab tu hingga sampai ke Malaya - eh Malaysia... Yakin dan pastinya korang akan pikir dua tiga kali nak beli lepas melihat gambar2 yang akan ku tunjukkan..

Bukan nak menjahanamkan perniagaan Yusof Taiyoob - sebut macam dalam iklan tu ya- atau perniagaan syarikat pengimport kurma yang lain tapi just nak sharing je macam mane rupa kurma tu bila di import.

Oleh kerana aku keje bahagian shipping so ade la serba sedikit gambar yang aku dapat tuk sharing ngan readers muslim yang budiman.

Dengan itu maka aku persembahkan gambar2 yang menarik tuk korang tengok.

Picture worth thousand words




Dah tengok kan serba sedikit, ade gambar yg aku tak leh tunjuk tuk sebab2 tertentu..kang aku kene saman ngan shipping company tu..hahaha

Dalam kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua rakyat Malaysia, reader blog picisan saya, dan kepada kengkawan. Semoga Ramadhan memberi keberkatan kepada semua... Aminnn

P/S: kalo nak beli kurma belilah yang dah siap di packing dan bukan yang perlu di timbang kerana ia lebih menjamin kebersihannya...

5 Sayang Bear:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

selamat berpuasa...
;)

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

selamat berpose senja...hehehe

Nazz@Purple said... Reply To This Comment

eee biaq betoi..

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Nazz@Purple

betoi la ni...hehehe

ChiLaBaey's Spot said... Reply To This Comment

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

Post a Comment

bear for me