Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
11/04/2010
Salam sayang sume..... :) ya sy syg blog reader sy ..mmmmmwah2x

Rindu betol nak update blog. tapi ape kan daya mase tu penting tuk buat bende lain yang lebih penting. Lagi pun tak de ape yang menarik tentang kehidupan aku selama tak berblog ni...

Semua sama je...cuma sibuk dengan urusan ayah aku yang sakit masuk hospital Ampang selama 3weeks..thats y la aku tak update blog. Belom dengan itu, budak rumah aku buat hal...nak settle kes dia lagi..haissshhhhh...
@ hospital Ampang

Kecian kat ayah sakit..sampai kurus sekarang ni. Tapi tetap leh senyum bila orang datang...that's my dad

Kalo pikir2 balik memang semua tu memenatkan dan me tak de rehat...sampai la sekarang, selepas settle semua perkara, baru la teringat kat my blog yang purple pink cute ni..hahaha..perasan habis

Hidup bila penuh dengan dugaan maknanya Allah nak uji kita kan???So redha, usaha and tawakal adalah jalan terbaik.....

Wasalam

7 Sayang Bear:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

perasan sendiri xpe..
hehehe...

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

hahaha...kalo org len yg perasan tu tanda bagus ek???hehehe

Anonymous said... Reply To This Comment

as,kum simpatinya sy pd your dad apapun sebagai manusia kita harus tawakal PDNYA.Setiap manusia pasti akan merasa akan datangnya sakit jd harusla kta ingat akan dosa kta pd Tuhan dan sesama manusia.Adakah telah di ampunkan???

Yg Prihatin

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Anonymous

terima kasih si Prihatin...hanya Allah yg berhak m'beri keampunan kepada umatnya..kita hanya bertaubat, berusaha & bertawakal....

meminta maaf sesama manusia juga perlu,tp sekiranya dia xnak memaafkan tu hak masing2...manusia xsempurna..yg sempurna hanya Allah...

Anonymous said... Reply To This Comment

ya btl tu, tp setiap kesalahan yg kita ciptakan pasti akan perlu meminta keampunan dariNYA dan pd sasama umat manusia agar hidup kita aman damai di dunia juga di akhirat kelak,amin
MOGA AYAH AWK CEPAT SEMBUH AMIN.

Totin Jamain said... Reply To This Comment

eh ayah aida tengah sakit ke ? sakit apa?

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@Totin Jamain

yup, ayah aida sakit..tp alhamdulillah dh beransur pulih...die sakit tulg belakang. biasa org tua...sakit2 tulang rapuh ni...uhuhu

Post a Comment

bear for me