Search

Loading...

Ngauman Bear

Sayang Bear Terkini

NETWORKED BLOGS

Bear Archive

Perjalanan Bear

Loading...
6/09/2010
Entry ni tuk laki2 tulen....LELAKI TULEN ya..heheheh

Kejam tak words aku tu???tak kan???suam2 je kan...

Mesti korang tak sabar nak tau info ni kan...maybe some of u dah tau la info ni..and maybe some belom g..so aku nak share...

bace artikel ni ya...

Aku bukan nak melucah or menggalakkan lelaki pandang payudara wanita ya...

merenung payudara WANITA TULEN leh memanjangkan usia LELAKI TULEN..

hah aku siap bold lagi ya wanita tulen & lelaki tulen tu...apesal???eh ko tak bace ke artikel kat atas tu...usia laki tu leh panjang kalo pandang payudara wanita je ya..."wanita" tak berapa nak tulen tu aku rasa tak de lagi kajian kot..hahaha

Actually kalo tak de wat kajian ni pun..kat Malaysia lelaki2 nya memang suke pandang payudara wanita kot..bak kata Firdaus Khalid ni...dah memang wanita kat Malaysia ni suke tunjuk kat orang kan..aku nak kata aku baik tak la...aku pun termasuk gak dalam kategori tu kekadang... Ya Allah, berilah hambamu ni petunjuk dan hidayah...ni mood serius ni ok..

nak pandang pun jgn la tenung sampai 10 minit cam nak terkeluar bijik mata kan... Lebih afdal la kalo korang kawin then tenung la payudara isteri2 kamu tu puas2....cam galak kan orang bermadu lak kan??ish...jauhkan la...

Actually ni kajian manusia je kan...Ajal maut tu kan kat tangan Allah...Sekali ko tengah tenung payudara ko mati cam ne???hah, kan dah tak sempat nak tobat...Masyaallah...Tak takut ker??

Moral of the story: kawin la cepat2 and tenunglah payudara isteri2 anda ya...

Sekian saje info hari Rabu..

5 Sayang Bear:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said... Reply To This Comment

senang kawen jew...

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

ko kawen la cepat...jgn lupa jemput aku ya...hehehe

FaRhaNa 2 AQ said... Reply To This Comment

haha statement ganas ni

gagak said... Reply To This Comment

sebab 2 aku suke tgok tetek....hahahaha

Aida a.k.a Beardot said... Reply To This Comment

@gagak

kuang ajo eh lan...tempeleng nak???

Post a Comment

bear for me